30 apr, 2021

Afkast siden sidst

På Saxo hvor jeg har aktiesparekontoen som er investeret primært i udbytte aktier har det stået nogenlunde stille. Der er dog en lille stigning og halvdelen af denne stigning skyldes primært det udbetalte udbytte.

Den aktie som har klaret sig bedst er Leovegas med 25% stigning. Den dårligste er Lundbeck som ca har tabt 20% i værdi.

Nordnet.

Her indsætter jeg kurtage frit et beløb hver måned. Foruden nogle etf’er og fonde har jeg også investeret i danske bank som har en stigning siden køb på over 50%. Det har siden sidst stået lidt i stampe. Og der er en lille stigning.

Hvordan synes jeg det er gået?

Sidst gik det jo ret godt, og det kan det jo sjældent blive ved med, så synes det er okay med små plusser. Men det er dejligt at se at udbyttet stille og roligt tikker ind på kontoen også kan investeres i nye udbytte aktier.

Bemærk jeg er ikke økonomisk rådgiver og dette er ikke en anbefaling.

About : admin

Jeg har i over 10 år tjekket hvordan man kan tjene penge på nettet, og ved derfor hvad som virker. Desuden har jeg undersøgt hvordan man nemmest sparer penge. Følg med på sitet for at få mere luft i din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *