Spar penge på badet

Det er ret dyrt at gå i bad. 10 liter varmt vand koster ca 1.20 øre. Det lyder selvfølgelig ikke af meget. Men kommer der 20 liter vand ud af din bruser i minuttet koster 5 min bad alligevel 12 kr. Man kan købe vandsparer til bruser bare søg efter det på google. Jeg har selv købt en hvor man kan skrue på den. Når man så finder den rette indstilling, kan man lade den stå der, også spare massere af penge hverdag, men samtidig have et tryk på bruseren som man er tilfreds med. Kan man komme helt ned på kun 10 liter i minuttet vil 5 minutters bad kun koste 6 kr.

Vi er 5 mennesker herhjemme, og vores vandsparer er sat således at der kommer mindre end 10 liter ud i minuttet. Ved 5 min bad hver anden dag for 5 mennesker, giver det en årlig besparelse på 5400 kr hvis man sammenligner med 20 liter i minuttet.

Lidt over 400 kr man kan bruge på sjov hver måned eller investere for at opnå mere frihed?

Bemærk de 20 liter er de værste brusere man kan finde i danske hjem. Måske jeres kun bruger 12 liter. Men kan du få dette ned på 10, er der alligevel penge at spare. Er i 5 mennesker der bader hver anden dag er det alligevel 500 kr sparet på 1 år.

Tallene er kun vejledende, da vandpris er variere meget i forhold til hvor du bor. Men uanset prisen vil der altid være penge at spare på at forbruge mindre vand.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *