Billig bil forsikring (1 mdr gratis)

Der er kommet et forsikringsselskab som kun foregår via app. Man kan hurtigt regne ud, at så er det også for de flestes vedkommende billigere!

Dækningen er god og man kan til og fravælge som man har lyst til. Lige fra det mest skrabet til at det skal dække alt.

Jeg har lige lavet en beregning på alt inkl. 20000 km. Selvrisiko på 2000 kr men 0 på glas og parkerings skader. (ingen vejhjælp).

Pris 353 kr. Om måneden. Det må siges at være billigt.

Hvad jeg så godt kan lide er, at man skal lave et test drive. Man skal have sin mobil på sig i 1 til 3 uger. Og afhængig af hvordan man kører kan man spare yderligere op til 20%. Se så bliver det pludseligt rigtigt billigt. Er du typen der dog ikke overholder hastighedsbegrænsninger er undo kør nok ikke noget for dig.

Endnu bedre er det at det er dansk Tryg som ejer selskabet, så man får endda 4 til 8% igen om året af tryg.

Få desuden 1 måneders gratis bilforsikring med rabatkode. Lige før betalingen skal du taste den ind.

Koden er: CPY574

Hent appen undo kør, og beregn hvad du skal betale for at blive forsikret der. Husk koden, ellers snyder du kun dig selv

Update: Kørte pænt nok til at få en pris på kun 302 kr om måneden. Sparer ca. 20% i forhold til mit gamle selskab med endda samme dækning. Mit gamle selskab var endda også billigt nok. Obs før fik man 2 måneder gratis forsikring, det er nu sat ned til 1 måned. Men snup det med alligevel, det er gratis penge.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *