12 mar, 2021

År 2020 Hvordan gik det?

Startede egentlig med at investere i 2009, men pga. dårlig strategi og uvidenhed gik jeg ud af markedet igen. Jeg er startet op i April i 2020 igen.

Sådan gik det for min aktiesparekonto, som primært består af udbytte aktier.

De 3 bedste.

Kongsberg Automotive 98,06%

Dave and busters entertainment 86,82%

International game technologies 93%

De 3 dårligste

Neles Corporation -8,72%

Danske Bank -3,52%

Allarity Therapeutics A/S -53,11%

Mit almindelige depot / Månedsopsparing

På denne konto er der primært investeret et større beløb i Danske bank i kurs 73. Resten investeres i deres månedsopsparing i pt. 3 etf’er og 1 fond.

Er jeg tilfreds?

Taget i betragtning af at næsten alt steg i 2020 efter det store fald, var jeg ikke med på nogle af de bedste aktier i 2020. Havde jeg smidt mine penge i C25 havde jeg større afkast. Vil dette mon ændre sig i fremtiden?

About : admin

Jeg har i over 10 år tjekket hvordan man kan tjene penge på nettet, og ved derfor hvad som virker. Desuden har jeg undersøgt hvordan man nemmest sparer penge. Følg med på sitet for at få mere luft i din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *