Hvornår skal du starte med at investere?

Man skal starte hurtigst muligt. Dette skyldes at man ikke rigtigt ved hvornår toppen er nået, og historien har vist at når der dannes toppe, kommer der bare nye toppe med tiden. Venter man derfor med at investere, risikere man, at man aldrig kommer ind i markedet, fordi det rigtige tidspunkt ikke er tilstede.

Da corona ramte gik mange ind i markedet, fordi det var det tidspunkt de havde ventet på. Personligt gik jeg selv ind.
Jeg gik faktisk allerede ind i markedet i år 2008, men markedet var meget svingene og efter nogle måneder trak jeg mig helt ud med underskud. Efterfølgende fandt jeg ikke rigtigt lysten, eller det rigtige tidspunkt at gå ind igen. Da corona ramte valgte jeg så at gå ind igen.

Jeg skulle jo ikke have ventet med at gå ind i markedet, jeg skulle faktisk aldrig have været gået ud af det. Det “mindre” minus jeg kom ud med, havde været et kæmpe plus, hvis jeg bare havde været tålmodig.

Hvad er min strategi nu? Jeg prøver at være tålmodig. Jeg har investeret i passive fonde og er langsigtet. Jeg investere desuden også i udbytte aktier langsigtet.

Svaret er måske aldrig? Kan du ikke klare at dine aktier falder i værdi, så skal du lade være.

Jeg er ikke økonomisk rådgiver, gør din egen research. Jeg er ikke ansvarlig for dine økonomiske beslutninger.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *