Black Friday – Sparer du eller falder i fælden?

Black Friday er for de fleste en fantastisk dag, det er muligt at spare mange penge. Men der er flere måder at spare penge på!

Du kan lade være med at købe noget, også har du helt sikkert sparet penge. Køber du en mobil til 3000 kr. og den normalt kostede 5000 kr. Er besparelsen 2000 kr. Men havde du slet ikke brug for en ny mobil, har du jo stadig brugt 3000 kr. Var det nødvendige penge? For ikke at falde i fælderne med at købe gode tilbud, som man slet ikke har brug for kan det derfor være en god ide at holde lidt afstand til reklamerne. Man kan afmelde diverse e-mail nyhedsbreve så man ikke blive fristet? Eller lade være med at læse reklamer i den periode, så man ikke bliver fristet.

Men står du faktisk og mangler noget er det en fantastisk dag (Nærmere måned efterhånden). Skriv ned hvad du står og mangler og hvad varerne kostede før Black Friday. Følg så op på hvad prisen er under Black Friday, og er der penge at spare så slå til. Du mangler jo varerne og er derfor et køb du uanset hvad skulle foretage dig. På denne måde sparer du faktisk penge, og snyder lidt butikkerne, da de jo håber på at du køber varer som du ikke rigtigt har brug for.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *