Cashback

Når du alligevel shopper online, opretter et abonnement eller noget helt tredje hvorfor så ikke få penge for det?

Siden jeg snakker om har eksisteret i over 10 år og hedder Bonusway (Tidl. eovendo). Man kan tjene lige fra et par kroner til 1000 om måneden. Er du typen som kan lide måltidskasser, magasiner mm. så tilmeld dig igennem dem, så tjener du penge og det samme gør firmaet selvfølgelig. Hver gang jeg skal købe noget på nettet, tjekker jeg altid om bonusway giver bonus, hvis jeg tilmelder mig igennem dem. Det gør de ofte, og på den måde har jeg ofte fået betalt en del af prisen enten via en fast pris eller procenter.

Du kan tjene penge indenfor følgende kategorier: Shopping, Abonnementer, Privat økonomi, Spil og Casino og Analyser.

Det koster ikke noget at være tilmeldt, og hvis du tilmelder dig igennem linket her på siden får du endda 40 kr gratis i ekstra bonus så snart du er kommet i gang med at benytte deres “tilbud”. Du skal optjene mindst 8 kr. i cashback for at få de 40 kr.

Besøg siden Her (Reklame så du får 40 kr gratis, du skal optjene mindst 8 kr.)

Pengene man tjener kan udbetales til ens konto eller man kan få gavekort med rabat.

Husk at installer deres Chrome udvidelse, så fortæller den dig når du kommer ind på en side som tilbyder bonus. De har desuden en app du kan tjekke ud når du har tilmeldt dig.

Hvordan kan dette lade sig gøre

For at sælge et produkt, tjeneste mm. skal folk kende til at det eksistere. Så Firmaer tilmelder sig reklame netværk og giver hjemmeside ejere og firmaer lov til at reklamere og tjene penge hver gang nogen køber/tilmelder sig. En Cashback side deler bare dette overskud med dig. Du tilmelder dig måske en måltidskasse og tjener 100 kr. i bonus og bonusway tjener så også 100 kr.
Måltidskasse firmaet får en kunde, og tjener penge hvis du forbliver kunde. WIN WIN WIN.