12 mar, 2021

Start af 2021 – Det går jo vildt godt.

Det går meget op og ned for tiden, men min investering går mest op.

Sådan ser min aktiesparekonto ud for i år.

De 3 bedste.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust 117,96%

Ardagh Group SA 55,11%

Dave & Buster’s Entertainment Inc. 54,77%

De 3 dårligste

Lassila & Tikanoja Oyj -11,08%

Neles Corporation -6,73%

Coca-Cola Co -5,51%

Mit andet depot / månedsopsparing.

Her er invester i danske bank, 3 etf’er og 1 fond. Stigningen er hjulpet godt på vej af Danskebank.

Er jeg tilfreds?

Jeg er meget tilfreds, det er forholdsvis store procentvise stigninger i et marked som svinger meget. Bl.a. er C25 faldet siden årsskiftet. Jeg har meget value og tænker at det er derfor det er gået så godt i denne periode.

About : admin

Jeg har i over 10 år tjekket hvordan man kan tjene penge på nettet, og ved derfor hvad som virker. Desuden har jeg undersøgt hvordan man nemmest sparer penge. Følg med på sitet for at få mere luft i din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *