Tid til en Update, hvordan går det?

Der er rigeligt med ting som tynger aktie markedet. Jeg har dog valgt at følge min strategi og primært investere i udbytte aktier. Udbytterne er da også væltet ind, og de er bla. Skyld i at det egentlig er gået okay.

På billedet ovenover, kan man se at jeg er ca. Nede med 1.5% for iår. Det er tilfredsstillende da jeg har været helt nede med 8%. Jeg ligger over index så det er ret tilfredsstillende.

Saxobank er også nede, det er dog lidt svært helt at finde ud af hvor meget. Da det er en aktiesparekonto har jeg indbetalt skatten, og det ligner den er regner med. De viser desværre ikke hvor meget man har fået i udbytte længere. Det er lidt ærgerligt da det var rart at følge med i sit samlede udbytte. Man Kan selvfølgelig selv sidde og regne det ud, dette vil jeg dog ikke gøre.

Alt i alt er det gået okay for begge kontoer, som begge har slået c25 index. Bliver spændende næste Update.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *